Langyos vizes fülmosás hogy tudja kitakarítani, ha pl. egy pók petézett le az ember fülében? Orvos általi fülmosás, fül-orr-gégén, fecskendővel.
Belemet egy pók a fülembe, órákig bent volt, hallottam a kaparászást, de nem értem el fültisztítóval sem.
Magától kijött, de azért féltem, hogy hagyott egy kis "meglepit", ezért elmentem a fül-orr-gégére, ahol egy langyos vizes fülmosást kaptam.
Belelőtte fecskendővel, majd oldalra fordította a fejem, hogy kifolyjon a víz.
Semmi fertőtlenítő vagy ilyesmi.
Ha belül is van némi zsír (és nyilván van, hiszen oda nem ér el a fültisztító), akkor ezt a langyos víz hogy tudja kimosni? A zsiradékot sem oldja, meg a petéket is olyasmi anyag vonja be, hogy odatapadjanak, ahová az állat lerakja őket.
Pl. növények levelén is ott maradnak hatalmas viharban, esőben, és annak mechanikai ereje is van, ennek a kis gyenge fecskendős belövésnek még ereje sem volt.
Szóval nem tudom, hogy ez kellően biztonságos volt-e, de egyebet nem tudok tenni, próbáltam kérdezni, hogy ez biztos elég-e, de kissé flegma volt az orvos, és már hajtott is kifelé a rendelőből.
1. A pókok NEM mennek be senkinek a fülébe, föleg nem órákra!
2. A pók eleve nem csak úgy lepetézik, hanem kokont készít és növényekre rögzíti vagy viszi magával.
3. Az orvos azért mosta ki a füled, mert látta, hogy hisztériás vagy és lenyugtasson.
Elöször is a pók NEM rovar! (Nézz utána, ha nem hiszed!)
Másodszor elöfordulhat, hogy valami rovar bekerül a fülbe, de nem petét rakni.
Harmadszor a pókok nem petéznek ilyen módon - megintcsak javaslom, hogy olvass utána.
Persze, hogy létezik ilyen, de egyesek ebben élik ki magukat, hogy itt osztják az észt.
Azt hiszik, hogy ha ők valamivel még nem találkoztak, akkor az nem is létezik. Mielőtt hülyét csináltak volna magukból, esetleg rákereshettek volna, és akkor meglátják, hogy nem is olyan ritka, hogy pók, lepke, szúnyog megy az ember fülébe. És de, bent marad órákig.
Az orvos pedig nem szólt egy rossz szót sem, mivel nem egy ilyennel találkozott már.
A szakorvosi ellátásba pedig nem egy ember halt már bele, szóval ez a "szakorvosi ellátásnak sem hiszel" dum az a kategória, hogy "ha hallgattál volna, bölcs maradtál volna".
Én csak azt nem értem, hogy ha valaki nem ért hozzá, vagy nem képes a kérdésre válaszolni, akkor minek okoskodik?
"Én csak azt nem értem, hogy ha valaki nem ért hozzá, vagy nem képes a kérdésre válaszolni, akkor minek okoskodik?"
Ez engem is idegesit meg a sok irreleváns baromság amiket kérdeznek meg okoskodás .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!