Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Dupla J kateternel ez nornalis?

Dupla J kateternel ez nornalis?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

En junius 6-an bekerultem a korhazba kozel egy centis vesekovel es vesemedencegyulladassal. A gyulladas erteke 90 volt, mikor befektettek, az erzestelenites nelkuli dupla J kateter felhelyezese utan pedik felszaladt 400-ra (ezt megmagyaraztak azzal, hogy a beavatkozas utan sokkot kapott a szervezetem.) Remegtem is mint a nyarfalevel azt hittem majd kiugrom a borombol es minden izmom befeszult tole. Antibiotikum kuran voltam ot napig, amit infuzioba kaptam, majd egy het utan mikor hazaengedtek Sumetrolimot szedtem, mert hugyholyag gyulladasom lett (ereztem a katetert minden mozdulatnal, nem volt mindegy milyen pozban fekszek, szurt es nyomott mikor elsetaltam a boltba vagy az orvoshoz.) Tobb mint masfel honapja van bennem, a tanuloorvosom azt mondta, hogy "Oooh ne aggodjon, bent maradhat egy evig is!". Na azt inkabb ne, mert a Sumetrolim beszedesetol fuggoen van mikor ismetelten szur a kateter. A helyi urulogus orvos azt mondta o robbantana, aztan venne ki a katetert.

Az lenne a kerdesem, hogy masoknal is volt ilyen? (Szur, nyom, pisilesnek akaratlanul befeszitesz stb.) Es a kateter kivetele ugye kevesbe kellemetlen, mint a felhelyezese? Es akik voltak kozuzason az elmeselne hogyan zajlik ez? Lassan mar mindentol felek...! :(

2018. júl. 26. 17:59
 1/2 xXGGEZXx ***** válasza:
0%
Na úgy zajlik hogy van ez a hatalmas lancfuresz azzal szetnyitnak és szépen egy csakannyal eltavolitjak a köveket
2018. aug. 2. 00:31
 2/2 A kérdező kommentje:

Kedves kommentelo!

Remelem lesz ilyenben reszed a jovoben! Puszillak. :)

2019. júl. 2. 00:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!