Ma voltam anonim hiv szűrésen szerintetek tényleg anonim módon törté nt?
Figyelt kérdés
Most voltam elsőnek nem tudtam hogy mit hogy. Vért vettek.jeleztem hogy anonim szűrésre jöttem. A nő azt mondta hogy ettől függetlenül meg kell adnom a lakcímemet és az utca számom. De ezt csak ő fogja tudni mondta. Kérte a születési évemet is. Megadtam ezeket. A nevemet is tudni akarta de ekkor észleltem rá hogy ez már egyáltalán nem tűnik anonimnak. Nem mondtam el. Osszehoztunk egy kódot és mondtam hogy adjam meg a telefonszámom majd értesítenek. Majd mondta hogy ez egy teljesen anonim volt. Szerintetek?#anonim #hivszűrés
2018. júl. 25. 20:26
1/4 anonim válasza:
jó kerdes, de nem mindegy h anonim e vagy sem. kérdezem, nem tökmindegy. ha gond van akkor sem fogjak mondani, hanem azt mondjak, h menj vissza és leveszik mégegyszer.
ezt talaltam :
Ők (és más szűrésen sem) semmilyen igazolványt, adatot, nevet, TAJ-kártyát nem kérnek, hiszen az anonimitást komolyan kell venni.
2/4 A kérdező kommentje:
Szerintem ez egyáltalán nem volt anonim. Tudja hogy élek melyik utcába hanyas szam. Tudja a telefonszámom tudja a születési évem.. Jeleztem hogy anonimra jöttem. Szerintem hülyének nézett. Hiszen látta hogy nem tudtam h mit hogyan.
2018. júl. 25. 20:48
3/4 A kérdező kommentje:
Azt sem értem ezeket neki minek kellett tudnia. Vissza meheték holnap vissza kérni ezeket? Meg szakítani a folyamatot?
2018. júl. 25. 20:57
4/4 anonim válasza:
De ha nem tudnak semmit, akkor hogyan értesítik a delikvenst?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!