Anoním Hív szűrésen hogy van ez?
Figyelt kérdés
Szóval el fogok menni HIV szűrésre. Ingyenes, anonim. TAJ kártya kell hozzá. Egy ilyen vizsgálatról tudomást szerezhet a háziorvosom? Szóval, hogy be-e kerül a rendszerbe és észre-e veheti? Mert olyan a házi orvosunk, hogy nem foglalkozik nagyon az orvosi titoktartással...2012. nov. 12. 15:39
1/2 anonim válasza:
Szal gyanús vagy magadnak. Remélem emailban nem terjed...
2/2 anonim válasza:
Én voltam Anonim szűrésen. Nem hinném, h bárki is tudna erről. Én fülembe még nem jutott vissza, h mert a TAJ számom szerepelt egy ilyen nyilvántartásban. De a legjobb, ha besétálsz és az ott lévő nővértől megkérdezed, hogy ezt ki láthatja. Az a tuti!
Jah és negatív lett szerencsére.
24/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!