Ebben az esetben felszúrják a füpem?
Ma hajnali 3-kor arra kelek hogy rettenetesen fáj a fülemés olyan mit ha kifojna belőle a viz... Nem volt fülcsepp és bevettem egy fájdalom csillapítót és tudtam aludni reggel 8-ig utánna megint fájni kezdett majd bevettem egy cataflant és elmúlt egy jó ideig...(reggel észre vettem hogy nem viz hanem véres genny folyt ki a fülemből ami most is folyik..)
De ujra elkezett fájni és nem tudtam mit évő legyek mert háziorvosom szabadságon van..
Elkellet mennem a felnőtt ügyeletre ahol az orvos azt mondta igen csunya a fülem a dobhártyám szürkés és nedves írta a beutalót a fül, orr gégészetre és azt mondta ott adnak valami vattát a fülembe,azt mondta ő nem tud olyat adni mert nem nagyon jártas a fül terén szoval keztem parázni...
Kaptam antibiotikumot, cataflant és most hogy bevettem nem fáj a fülem csak lüktető érzés és félek mert már szurták fel a fülem 2 éve és rettenetesen rossz volt és nem szeretnék abban a cipőben lenni megint...
(nem vagyok lázas se náthás)!
Most csak azért kérdezed, hogy lelkileg fel tudj készülni?
Mert lehet szükség lesz rá, hogy a felgyülemlett gennyt ki lehessen üríteni. Különben csak rosszabb lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!