Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Periodikus erős hasfajassal...

Periodikus erős hasfajassal mit csináljak?

Figyelt kérdés

Sosem volt még ilyen erős hasfajasom, lokalizálni nem tudnám- kb középtajt..tompa

Kb 10 percenként erősödik fel, olyankor sirok és csak fekszem, felülni sincs erőm, lesápadok...iszonyatosan fáj

Aztán pár perc után jobb lesz, olyankor csak ráz a hideg...a gyomrom pedig hangokat ad ki mint az a régi flipper játék ( :D tudom hogy viccesen hangzik,de tényleg olyan...)

A hányinger is rám jön néha, de nem hánytam.

Mit csináljak? Mi lehet ez?

Ügyeletre nem tudok bemenni, mert nem birok odáig elmenni, mi van ha útközben jön rám a hasfájós roham...

Ma nem ettem sokat, reggelire egy szelet lekvaros kenyeret, ebedre húsleves + rántott hús rizzsel.

Mást nem ettem, mert órák óra azt éreztem, hogy "nem jó a gyomrom".

Kb másfél órája fáj.

2018. júl. 8. 17:52
 1/6 anonim ***** válasza:
Ha nem tudsz bemenni az ügyeletre, hívd ki az ügyeletes orvost. Mondd meg, hogy annyira rosszul vagy, hogy nem tudsz bemenni. Hangsúlyozd az erős hasfájásodat.
2018. júl. 8. 18:01
 2/6 anonim ***** válasza:
Akkor pontosítsuk? Nem fájt még ilyen erősen, vagy eddig még sosem fájt a hasad? Nem mindegy! Mert ha korábban is szokott görcsösen fájni a hasad, akkor valszínű hogy IBS betegséged van. Ezzel lehet élni még egy darabig, de ha csak most kezdett el fájni, akkor valszínű, hogy romlott volt valamelyik összetevő az ebédben. Nekem a húslevesbe főtt sárgarépa is előidéz hasonló görcsöket. Persze csak olyan sárgarépa ami nem földben termelt, tehát műanyag!
2018. júl. 8. 18:03
 3/6 anonim ***** válasza:
Vakbélgyanús. Ügyeletet telefonon kihívni.
2018. júl. 8. 19:00
 4/6 anonim ***** válasza:
Nekem is a vakbélgyanú ugrott be elsőre. Ez nem játék, sürgős orvosi vizsgálat kell!
2018. júl. 8. 20:25
 5/6 anonim ***** válasza:
Na, mi a helyzet? Van még vakbeled?
2018. júl. 12. 00:02
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm már jól vagyok. Később nagyon sokat hánytam, hasmenésem volt...háziorvosig el tudtam menni..., vszeg ételmérgezés. Kaptam gyógyszert, már minden oké :)
2018. júl. 12. 00:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!