Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Ebben az esetben ellátnak...

Ebben az esetben ellátnak Magyarországon?

Figyelt kérdés

Fiatalkorom óta Angliában élek és ott is van a háziorvosom. Jelenleg 18 éves vagyok, viszont sűrűn járok Magyarországra nyaralni.

Viszont mostanában elég beteges vagyok, nagyon sűrűn fájnak a térdeim, amit a sok futásnak tudnék be, de azért jó lenne megnézetni. Illetve hasfájásaim is vannak/voltak az elmúlt napokban.

A kérdés az az, hogy ha én besétálok a szülővárosomba egy dokihoz, akkor megnézik mi a bajom? Kivizsgálnak? Vagy fizetni kell? Hogy működik ez? Sosem voltam ilyen helyzetben, úgyhogy nem tudom mi ennek a menete...

TB (vagy mi) kártyám az megmaradt régebbről amikor még itt laktunk. Azzal mit tudok kezdeni?

Meg még fogszabályzót is szeretnék majd csináltatni, de gondolom az amúgy is fizetős.

2018. jún. 30. 11:59
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
38%

Ott a pont! Ennyi.

2018. jún. 30. 12:25
 12/12 anonim ***** válasza:
55%

Nem fognak... miért tennék?

Ha van EU-s kártyád, akkor TALÁN.

2018. júl. 2. 12:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!