Ha decembertol nincs rendezve a tbm akkor ellatnak most a korhazban?
Van valami dudor a fulem mogott. Repulunk vasarnap,es fogalmam sincs mi lehet ez. Van egy rossz fogam es felek attol lehet,mert esetleg gennyes,vagy valami es akkor viszont belobbanhat repulon. Most jottem meg a haziorvostol. Emlitettem neki is ezt. Szerinte is valamilyen gyulladas lehet,de szerinte nem a fogamtol mert akkor mashol jott volna ki ez a csomo.
Azt mondta menjek be sebeszetre.
De felek hogy ott meg kiosztanak,mivel 1. Nincs a tbm rendezve januar ota egyeb okok miatt. Most fogom befizetni.
2. Csak a baleseti sebeszetre tudok menni ezzel mivel altalanos sebeszetre idopont kell,en pedig 3 nap mulva repulok.
Mi van ha a gepen belobban a gyulladas? Egyaltalan mi lehet ez? A haziorvos sem tudott nagyon mit mondani erre..
Mit tennetek a helyemben?
22/L
Egyebkent egyik naprol a masikra jott ki.
Iszonyu hirtelen. Mult heten szerdan semmi bajom nem volt meg,reggel ereztem hogy valami “furcsa” ott,oda nyultam es ez a dudor fogadott.
Borogattam,kenegettem de nem mulik.
Ti mit csinalnatok?
Es akkor te mit tennel a helyemben?
Ez volt a kerdes..
A háziorvos hogy foglalkozik veled, ha nincs TB-d?
Repülőre van pénz 7 ezer forint TB-re meg nincs?
Mi kozod van hozza?
Nem tudod a hatteret az egesznek,es nem tartozik a kerdeshez.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!