Betegállományban vagyok-e? Online meg tudom-e nézni?
Orvoshoz nem szeretnék sorbaállni, szeretném megtudni, hogy a korábban, és eddig több lépésben kiadott táppénzes papirjaim után még betegállományban vagyok-e hivatalosan.
Sajnos elfelejtettem tisztázni a legutóbbi alkalomnál.
Amíg nincs ráírva a táppénzes papírodra, hogy keresőképes x.hó y. napjától, addig táppénzen vagy.
Azt hiszem, az ügyfélkapun meg tudod nézni TAJ számmal, ha van regisztrációd.
Ügyfélkapu(betegút)ezekre kell kattintanod:
Magyarország, TAJszámmal összefüggő szolgáltatás,-használom a szolgáltatást, TAJ szám, stb..innen már látod mit szeretnél..
1-es
Hát addig nem is lesz, amíg valaki meg nem jelenik másodszor is az orvosnál. Ha 3 évig nem jelenik meg, akkor 3 évig nem tudja ráírni...
4-es. Majdnem igazad van, de valószínüleg erre találták ki a táppénz ellenőrzést :-) a munkahely részéről.
És ha a beteg nem jelenik meg, biztosan van erre is valamilyen protokoll az orvos részéről, ebben nem tudok nyilatkozni.
Azért általában a saját érdekükben meg szoktak jelenni. Pl. el kell mennie a táppénzes papírért, mert ha nem adja le, nincs lóvé
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!