Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Az mi, hogy azért nem hiszik...

Az mi, hogy azért nem hiszik el az embernek, hogy beteg, mert fiatal?

Figyelt kérdés
Ami nekem volt, az pedig különösen fiatal lányoknál gyakori.
2018. jún. 25. 13:44
 1/4 anonim ***** válasza:
Engem a csaladom a mai napig hulyenek es hisztisnek tart amiert azt allitom, hogy laktozerzekeny vagyok.
2018. jún. 25. 14:01
 2/4 A kérdező kommentje:
Nem, de egy nyugdíjast az orvos is komolyan vesz, bezzeg a fiatal csak igazolásért megy oda...
2018. jún. 25. 14:03
 3/4 anonim ***** válasza:

"Fiatal vagy tehát nem lehetsz beteg"" Lusta vagy" igen,az idősebb korosztálytól,szülőtől,ismerősöktöl anno megkaptam.

Mar tizenévesen is,anno osztálytársaimtól,amikor tanultam,de dolgozat/szóbeli/ vizsga elött pánikoltam,hogy nem tudok semmit.

Bár ez a "fiatal vagy nem lehetsz beteg" a mai napig elkisér.Se mentális se egyéb betegségem " nem valós",a környezetem szerint.

2018. jún. 25. 14:08
 4/4 anonim ***** válasza:
Egy jó orvos nem tesz különbséget, minden panaszost egyformán komolyan vesz, (persze kivétel aki sokat szimulál)itt az orvossal van a baj.
2018. jún. 25. 14:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!