Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Miért mondta el a nőgyógyász?

Miért mondta el a nőgyógyász?

Figyelt kérdés
14 éves vagyok....először voltam nőgyógyásznál (anya kint várt) megkérdezte voltam e fiúval. (Igen,ne iteljetek el) megkérdezte hogy anya tudja e....mondtam, hogy nem...és mikor végzett be hívta anyát és elmondta neki. Miért?

2016. máj. 30. 20:56
 1/8 anonim ***** válasza:
30%
Mert joga van tudni, hogy ilyen hülye lánya van...
2016. máj. 30. 21:00
 2/8 anonim ***** válasza:
94%
Mondjuk tartja őt az orvosi titoktartás, szóval el sem mondhatta volna, de biztos, hogy volt rá oka, nem tudhatjuk, annyit mondott, hogy "kedves anyuka, a kislánya nem szűz", ilyet nem tehet, csak ha 14 alatt lennél
2016. máj. 30. 21:07
 3/8 anonim ***** válasza:
95%

A miértek felkutatását kezdjük a sztori elejétől.

Miért kellett nőgyógyászhoz menned?

Mi volt a diagnózis, vagyis mi bajod van?

2016. máj. 30. 21:53
 4/8 anonim ***** válasza:
24%

Azt nem hiszem hogy rossz szándék vezérelte

De meg mondhatta volna neked hogy gyere hívjuk be anyut es mondjuk el neki

De mivel orvosi titoktartás van ezért meg be is petelhetnéd ...

Ez azért nem igy megy , es nem számít h nem vagy 18 mert nem vagy mar kisgyerek

Bár lehet h jobb ha tudja anyukad es elbeszélgetett veled

2016. máj. 30. 22:01
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Az orvosod megszegte a kötelező orvosi titoktartást, amiért simán be lehet panaszolni egy betegjogi képviselőnél, más kérdés, hogy hiányzik-e neked ez a huzavona. Valószínűleg úgy érezte az orvosod, hogy egy 14 éves lány anyjának tudnia kell erről, viszont nem volt joga hozzá. Ha esetleg nemi úton terjedő betegséggel vagy gombás fertőzéssel kerested fel az orvost, a partnert is kezelni kell, ha nálad erről van szó, elképzelhető, hogy erről akarta tájékoztatni.
2016. máj. 30. 22:44
 6/8 anonim ***** válasza:
18%

Ha 14 alatt hagytad el valakivel, akkor még bűncselekmény is lehet

Ne legyél mindenesetre erre büszke

2016. máj. 30. 23:14
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen mindegy, hogy milyen szándékkal mondta el, nem tehette volna meg, mert ahogy már többen is írták előttem köti az orvosi titoktartás.
2016. máj. 31. 09:21
 8/8 anonim ***** válasza:
38%

Biztos betöltötted a 14et? Vagy csak leszel nemsokára? Mert akkor elmondhatja és még bűncselekmény is, hiába egyeztél bele! Miért kellett menni hozzá? Lehet a diagnózis miatt, hisz pl ha talál valamit akkor kezelés kell vagy sérülést, lehet a másik félnek is kell kezelés és a szülő tudjon róla hogy nem kitalálta hanem okozata valaminek... Ott voltál amikor elmondta neki? Mert lehet mást is mondott neki.

Jóindulattal tette az biztos, hogy tudja anyukád, igaz hogy megszegte a titoktartást, de tudni kéne hogy miért történt ez...

2016. máj. 31. 13:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!