Vegyek fel szájmaszkot ha Sztk-ba kell mennem és tüszősmandula gyulladásom van, vagy felesleges?
Másfél hónapot vártam az időpontra, persze pont most van tüszősmandula gyulladásom. Ugye így is megvizsgálhat a nőgyógyász? Vagy el fog zavarni?
Vegyek fel szájmaszkot, hogy ne fertőzzek tovább másokat, vagy teljesen felesleges?
20/L
Szerintem is elég, ha körültekintő vagy, nem kell maszk. De figyelj arra, hogy csak zsepibe köhögj, ne ülj közvetlenül senki mellé.
Szerintem az orvos észre se fogja venni. Gondolom, olyan mintha csak simán meg lennél fázva kicsit.
Szerintem jó fej vagy, ha fölveszed. Ott kismamák is lehetnek... meg egyébként se jó senkit összefertőzni. De én pl. nem bírom elviselni magamon a maszkot, mert úgy érzem, hogy megfulladok benne - szóval ha én mennék én igyekeznék "vigyázni" másokra.
Esetleg még megpróbálhatod fölhívni őket, hogy másfél hónapja vársz, de ez a helyzet - szerintem ilyen esetben adnak másik időpontot rövidebb várakozással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!