Kinek mennyire szokott hevesen kalapálni a szíve, amikor az orvos hallgatja?
Figyelt kérdés
Mert megfigyeltem, hogy orvosi vizsgálaton nagyon hevesen ver a szívem. Vajon az orvosok ilyenkor mit gondolnak?2018. jún. 23. 07:14
1/18 anonim válasza:
Az enyém is kalimpál, mosolygott az orvos, hogy mennyire ver a szívem.
2/18 anonim válasza:
Az enyém mindig nagyon dobog, amikor hallgatják!
3/18 anonim válasza:
Sok ember így van vele, nincs ebben semmi különös.
4/18 anonim válasza:
Az enyém nagyon, mert imádom a fonendoszkópos hallgatózást, szerintem őrülten szexi és izgató.
5/18 A kérdező kommentje:
4es, így vagyok én is. Medical fetish rajongó.
2018. jún. 26. 07:56
6/18 anonim válasza:
Jajj nekem rettenetesen szokott dobogni :D Volt hogy egyszer, amikor a jogsihoz kellett alkalmassági 140 volt a pulzusom a dokinő csak úgy nézett meglepődve miközben hallgatta olyan gyorsan vert a szívem és emiatt több ideig vizsgálta, hogy nincs e valami probléma pedig hát csak izgultam :D De csak amíg hallgatják utána már nem. Mondjuk elég idegesítő kicsit cikinek is érzem néha.
7/18 anonim válasza:
Nekem is nagyon szokott mert izgulok közben, de tényleg nagyon izgató
8/18 anonim válasza:
Az enyém is mindig nagyon dobog. Rendszeresen járok kardiológushoz, eléggé szorongok minden vizsgálat előtt és közben, biztosan azért. Az orvosom nem csodálkozik ezen, amikor feltettek ilyen 24 órás szívmegfigyelő kütyüt, kiderült, hogy a szívem a vizsgálatoknál legalább 20 százalékkal gyorsabban ver.
9/18 anonim válasza:
Húú, hát nagyon. :P Alapból izgulós típus vagyok, de ez a téma tényleg érdekel is, mondhatni imádom, ha engem vizsgálnak így. Mindig szóvà is teszik àltalában, hogy mennyire hevesen ver, és megkérdezik, izgulok -e. Á, nem. :D
10/18 anonim válasza:
Végtelenül felizgat, amikor a szívemet hallgatják, vizsgálják, valószínűleg ezért van, hogy orvosnál ezerrel dobog, mert nem elég, hogy felizgat, de még óriási zavarban is vagyok emiatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!