Az egészségügyben megengedett fülbevalót vagy tetoválást viselni egy orvosnak? Neketk mi a véleményetek erről?
És meztelenül láttad azt a doktornőt?
Mert honnan tudod, hogy BIZTOSAN nincsen tetoválása vagy csiklópiercingje?
Kissé előítéletes vagy!
Miért ne lehetne tetkója? Az miben befolyásolja a tudását vagy a hozzáállását?
Fülbevaló miatt nem szimpatikus valaki? Akkor se egy kozmetikus, masszőr, fodrász ... bárki aki szolgáltatást nyújt nem szimpatikus ékszerrel?
És ha neked csak egy aláírás kellett (és ezt nem a saját orvosodtól) akkor mit vártál az éppen dolgozó orvostól? Körbekérdezze a rokonságot ki hogy érzi magát? Helyzetüket nézve (leterheltség örülj, hogy mosolyogni tudott!
Szerintem kamu kérdés, de azért válaszolok. :D
Nincs tiltva az orvosoknak sem a fülbevaló, sem a tetkó. Utóbbit én sem szeretem senkin, de már megtanultam, hogy ne ez alapján ítéljek. Lehet valaki teljesen normális attól még, hogy összefirkáltatta magát.
És ugyanez fordítva: attól még nem biztos, hogy normális, vagy hogy jó szakember, hogy nem visel fülbevalót vagy nincs tetoválása.
A legdurvább meg az, amit nem is lát/tud az ember. Tudok olyan orvosról, aki állítólag nagyon jó szakember, viszont terrorban tartja a családját, persze főleg a feleségét (verbális bántalmazó, legalábbis még egyelőre, de nagyon durván, és zsarolja is a nőt); két kisgyerekük van, és már előfordult, hogy őket is fenyegette.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!