Hol találok ilyen végzettségű "Orvos"/professzor-t?
Jesszusom ezt a regényt két jól megfogalmazott mondattal is ki lehetne váltani.
Véres ondó/vizelet probléma, urológia, aztán kiderül hogy vesekő okozza vagy daganat, vagy más. Ha daganat, akkor onkológia. De nem kell ennyire túlkomplikálni.
Jézus ezt az ömlengést...
Menj be az első urológiára és ha nem tudnak mit kezdeni veled, akkor valószínűleg megmondják merre tovább.
Köszönöm az első válaszolónak, mindenképpen elnézek oda! :)
Azért írtam ilyen komplikáltan, amiért elnézést, de szerettem volna minnél pontosabban leírni. Onkológián, ultrahangon négyszer, vizelet és ondó vizsgálaton kétszer voltam és még egy CT vizsgálaton is voltam már ami kifejezetten a szervek részletes feltérképezése volt és ott sem találtak semmit, a létező majdnem összes vizsgálaton átesve még mindig nem tudták megmondani mitől lehet, ezért írtam ilyen terjedelmesen és kiemelve, hogy nem egy egyszerű hanem ritka betegség. Neves helyeken 2 évnyi vizsgálat után sem. De persze értem, hogy tömörebben kéne fogalmazzak, és igazad is van, csak szeretek terjedelmesen írni. :)
Kaptál antibiotikumot?
(mert ha véres a vizelet)
Nem kell kisregényt írni, senki nem kíváncsi rá.
Három mondat és le van a gond :)
nem kaptam, nem tudtak felírni semmit akármennyire kértem.
Persze, ezzel egyet értek senki sem kíváncsi rá, csak szerettem volna pontosan megfogalmazni és ennyi, nem akartam, hogy félre értsék :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!