Miért van hogy néha borotválkozás után tiszta sima a bőröm, de néha tele van ilyen piros kiütésekkel és pattanásokkal?
Őszintén szólva nagyon zavar hogy néha így "bekettan" a bőröm.
Először mindig lefelé megyek borotvával. Utána újra jól bevizezem az arcomat és az egészet felfelé folytatom. Lehet itt rontom el mert kb addig nyesem az arcom a borotvával amíg tükörsima nem lesz.. sokszor már előjönnek a foltok de akkor is folytatom. Lehet h itt rontom el lehet hogy csak érzékeny a bőröm, de engem nagyon zavar ha áthúzom az arcomon a kezem és még itt ott érzek szúrós részt (még ha már nem is lehet szemmel látni).
Eldobható bic borotvát használok, gillette mach 3 sensitive borotvagélt és utána ilyen nivea testápolókrémmel bekenem.
Esetleg ajánlanátok módszert, avagy jobb borotvát/habot vagy bármit... mert nagyon idegesít már.
16/f
Illetve milyen borotvát ajánlatok? Gondolom most az ilyen jobbakra és tartósakra amik nem kopnak el néhány használat után pl fusion, mach,stb..
Unom már hogy az eldobhatós olcsó vackok némelyike 2 használat utan rossz, némelyik 10-et is bir de minden baj van velük.
Eldobhatóban is van Gillette, Blue II a neve, az nem rossz, de az sem bír ki nálam 5-6 borotválkozásnál többet, bár nekem erős is a szőröm...
Ami nem eldobható és sokat bír az sajna elég drága...
pl.: Mach 3 Turbo.
Én ahogy számolgattam arra jutottam, hogy inkább veszem ezt az eldobható Blue II-t mert nem olyan drága.
azt hogy érted, hogy "fentről" illetve "felfelé"?
Mindig a szőr növésének irányával megegyezően borotválkozunk, sosem ellentétesen mert 30 éves korodra olyan ragyás lesz a pofád mint egy vulkánkitörés!
Próbáld ki az eldobható Gillette Blue II-őt...
minden "nagyobb" boltban kapható, pl. nálunk a helyi Reálban is (faluban)
vagy vegyél Tesco-ban...
szőriránnyal ellentétesen nem szabad borotválkoznod mert kipattogsz és évek múlva tiszta ragya lesz az arcod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!