Pár nappal borotválkozás után ilyen a lábam (KÉP LENT), mennyi idő múlva múlik el, mit tegyek?
😨😱😦
Már kenegettem shea vajjal, testápolóval, még a kókuszolajat is kipróbáltam.
Tegnap óta ilyen és kissé fáj, kellemetlen lépni így.😣 Sok idő mire begyógyul ez a gyulladás vagy nem iy tudom mi ez?
(tudom,hogy eléggé elrontottam a borotválkozást most, eddig sosem volt ilyen, kérlek ne ezt írjátok)
Teljesen kétségbe estem, hogy el fog e múlni még a nadrág alól is látszik néhol és elég csúnya, kellemetlen 😩😫
Köszönöm a gyors válaszokat...tényleg elég rossz. Egyenlőre most kenten még rá neugranormont...habár lehet nem kellett volna, talán nem is használ, de reménykedem, hogy hamarosan múlni látszik majd mert szörnyű...Holnap lehet lemegyek a gyógyszertárba is.
Valakinek, akinek volt esetleg ilyen neki keddig tartott? Nagyon kellemetlen lenne hetekig így lenni. Van rá esély hogy egy héten belül nagyjából helyre jön? Nagyon beparáztaaam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!