Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Van itt még valaki akinek...

Van itt még valaki akinek nincs biztalma a túlságosan kikent doktornőkben?

Figyelt kérdés
Lehet nem pont a sminkről van szó,hanem a kisugárzásról,és ha az nem fakad belülről akkor hiába az 5kg smink.Pl.a fogorvosnőmnek kifinomult stílusa van,de munkahelyen nem igazán láttam kisminkelve.Az optimizmusa, a páciensekhez való viszonyulása viszont sokkal szebbé,bizalomgerjesztőbbé teszi mint azt aki ki van kenve,de nyegle,flegma viszonyulása van a páciensekhez meg látszik rajta a mesterkéltség,mű mosoly.Ez tapasztalat,az utóbbi a szájsebész volt akihez mennem kellett,de le is váltottam emiatt és találtam egy megnyugtató,emberközelibb doktornőt,akinek szerencsére fontosabb volt az állapotom mint az,hogy kihivást lásson az elvégzendő műtétben,így inkább a folyamatos kontrollt javasolta és a szükség esetén való beavatkozást.Vagy a háziorvosom is egy fiatal doktornő,egyszerű,empatikus,átlagosan szép,de nagyon kellemes megjelenésű smink nélkül is.Persze nem a smink ellen akarok szólni van akinek az kifejezetten jól áll,főleg ha ízlésesen használja.Van akit azonban még ellenszenvesebbé,mesterkéltebbé tesz.

2018. máj. 27. 15:35
 1/2 anonim ***** válasza:
Nincs.
2018. máj. 27. 16:08
 2/2 anonim ***** válasza:
nekem a nem kikent doktornőkben sincs
2018. máj. 27. 18:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!