Sérvműtétem lesz, mikor illik az általam gondolt hálapénzt odaadni a doktor úrnak? Műtét elött vagy után, mennyire ciki ha csak 50 ezret tudok adni?
Utána.
Ha te szánsz rá annyit,akkor adjál 50.000-et,a doki biztos nem fogja cikinek találni.
50000 forintot biztos nem. viszont volt olyan ismerősöm, akit megszégyenített az orvos mert a kis nyugdíjából keveset tudott volna adni. Majdnem kiröhögte, és gúnyosan annyit mondott. "köszönöm, nem kávézok"
Tudod mi a ciki? hogy azért mert elvégzik azt a ami kötelességük, tízezreket várnak el zsebbe. Na ez a ciki. És az emberek szoktatták rá erre a baromságra őket. Ennyi erővel a tanárok is kérhetnék a hálapénzt, meg a bolti eladók...
Miért kéne bármit is adnod? :D Én oha nem adtam semmit és nem is fogok.
Svájcban élek, itt pl. ezért simán kirúgják az orvost (adómentes jövedelem = pénzügyi csalás) a kamarából, de még téged is elővesznek - jogosan.
"50000 forintot biztos nem. viszont volt olyan ismerősöm, akit megszégyenített az orvos mert a kis nyugdíjából keveset tudott volna adni. Majdnem kiröhögte, és gúnyosan annyit mondott. "köszönöm, nem kávézok" "
Ez a sztori ugyan még hány helyen fog felbukkanni? Egy kicsit kezd unalmas lenni. Valami hülye kitalálta, és azóta terjed, és érdekes módon mindenkinek az "ismerősével" történt.
3-mas. Ez totál kamu. Ugyanis, ha utána adod, és "nem azért,hogy jobb ellátást kapj", akkor van itt egy kiskapu, így ez nem bűncselekmény, így nem is veszik elő se a pénz adót,sőt az orvost se. Ezt tekintsük ajándékozásnak.
Ha előre adod,hogy jobb ellátást kapj, na az tényállásszerű vesztegetés, de az első variáció nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!