Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Valami tuti tipp, amivel...

Valami tuti tipp, amivel kiírna az orvos?

Figyelt kérdés

Nem ismerem ezt az orvost, csak annyit tudok rola, hogy szigoru. 3 honapja kerultem at hozza (akkor toltottem a 18-at) es egyszer sem voltam nala, viszont most pentekre muszaj lenne igazolast szereznem (matek doga, amire nem tudok addig keszulni es ezen mulva az ev vegi jegyem:/ szuloi igazolasaim meg mar elfogytak)

Ha azt mondom, hogy hasmenesem van az nagyon atlatszo? Vagy legyek inkabb oszinte? Nem vagyok amugy egyaltalan logos, ezert is vagyok tanacstalan.

2018. máj. 2. 21:13
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Az igazi az lett volna, ha te otthon maradsz, aztán mikor hétfőn mész, akkor lett volna a doga.
2018. máj. 3. 22:12
 12/15 A kérdező kommentje:
Pentek kivetelevel egesz heten erettsegi szunetunk van jovo heten ☺️
2018. máj. 3. 23:18
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Akkor van kb. egy heted felkészülni! Hajrá és sok sikert! :)
2018. máj. 6. 11:33
 14/15 anonim ***** válasza:
46%
Majd jövő hétvégén megint kiírja...
2018. máj. 6. 20:31
 15/15 A kérdező kommentje:

#13 Koszonom szepen!:)

#14 Igen, valoszinu:D figyeld majd kerlek a temaban a kerdeseket es valaszolj valami jot oda is

2018. máj. 7. 01:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!