Sanaplasma. Köko terminál vqlaki tapasztalat?
Sziasztok. Ma voltam a Kökiben, plazma adáson. És az egyik vénám eldurra t, szóval kétszer szúrtak. Ilyenkor nem fizetik ki kétszer a szúrást?
Köszi a válaszokat.

Nem értek hozzá, de szerintem tuti nem.
Szerintem nem a szurik száma után fizetnek, hanem a leadott mennyiség után...
logika...
Igen, logikusan így lenne de most voltam másodszor és elsőre nem sikerült mind levenni a plazmát, de attól függetlenül kifizették a teljes összeget.
Azért köszi a választ.

Szia! 35-szörös donoruk vagyok, de csak a pénzért járok ki hozzájuk, a körülmények eléggé borzasztóak. Nagyon sokan járnak oda plazmázni, ennek ellenére kis létszámú csapat dolgozik ott, általában 2 ápoló van állandóan arra a sok donorra szúrni, 1 ember a recepción donorokat fogadni/lemérni az állapotukat/kifizetni őket és 1 ápolójuk az orvosiból rohangálni szúrni, merthogy az orvosaik sorra mondanak fel, de az ápolójuk is.
Katasztrófa az egész. Évente 45 alkalommal lehet menni, arra a maradék 10-re még elmegyek, de utána váltok a Blaha Plazmára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!