Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Szerintetek váltsunk onkológus...

Szerintetek váltsunk onkológust? Valakinek tapasztalat?

Figyelt kérdés
Sziasztok, az anyukám onkológusa elég türelmetlen, nem nézi meg a vérképet kemo előtt, ha kérdése van elhajtja stb Engem ez eléggé zavar, mert a radiológus és a többi orvos, aki részt vesz a terápiában nem így viselkednek, hanem nagyon rendesek és segítőkészek. Arra gondoltam, hogy szeretném leváltani, mert nekem az anyukám egészsége fontosabb annál, hogy egy ilyen pöffeszkedő barom rossz érzéseket keltsen benne. Különösen ilyne helyzetben... Az lenne a kérdésem, hogy esetleg valakinek volt-e már hasonlóban tapasztalata, akár mint beteg, akár mint hozzátartozó stb. Mit csinálnátok a helyemben?

2018. febr. 1. 17:05
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Az orvos bizalmi viszony, ha nem megfelelően végzi a munkáját, akkor természetesen ott kell hagyni. Nem kérdés.
2018. febr. 1. 17:12
 2/5 anonim ***** válasza:
0%
Rossz az irány, a kemo túlélése 15% , ez karcsú . Hetente megjelenik hír valami hazai arcról hogy 3 év alatt kimúlt a sugár és egyéb klinikai módszertől . Ne akarj mást mérgezni egy hatástalan "terápiával" . Előbb te próbáld ki aztán megtudod mi az a szenvedés . Tudom mit írok mert 2szer agytumorral akartak műteni 10 év alatt , kihagytam . Ismerőseim sajnos belementek azóta egy sincs életben ...
2018. febr. 1. 17:21
 3/5 anonim ***** válasza:

1. ha valamilyen okból kifolyólag nem vagytok elégedettek az orvossal jogotok van váltani. Ez ne tartson vissza. Itt szó szerint élet-halál harcról van szó.

Egyébként én már volt hogy nem voltam elégedett egy orvossal és máshoz mentem ugyan azon intézményen belül, de az új meg leb*szott emiatt, és végül ő se tudott mit kezdeni velem. Nálam mondjuk szerencsére nem volt annyira vészes a baj.

Ha ennyire rossz érzésetek van és nem tudtok bízni benne, akkor megér egy váltást. Azt megtudnád íri, hogy hova jártok és mivel kezelik, mert hátha tudnék ajánlani egy jobbat.

2018. febr. 1. 17:28
 4/5 A kérdező kommentje:

1.: köszönöm, lehet meglépjük, nagyon gondolkozunk rajta, mert ez így nem állapot.

2.: hagyjál már a hülyeségeddel, nem ilyen válaszokra vagyok kíváncsi. a mi ismerősi körünkben meg mindenkinek 10 éves túlélése van. úristen...

3.: írhatok privátban? nem akarom nyilvánosság előtt :)

2018. febr. 1. 17:39
 5/5 A kérdező kommentje:
2.: egyébként max a nénikéd múlik ki. :@ azt sem tudod milyen kemot kap. fhu de felhergeltél a válaszoddal
2018. febr. 1. 17:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!