Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Hány naponként van székletetek?

Hány naponként van székletetek?

Figyelt kérdés
2010. jún. 12. 16:56
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
két naponta
2010. jún. 12. 17:13
 12/27 anonim ***** válasza:
nekem hetente van,tegnap ki is jött az aranyerem..:-(szenvedek,pedig még csak 22éves vagyok.
2010. jún. 12. 17:17
 13/27 anonim ***** válasza:
Napi átlag 3.
2010. jún. 12. 17:24
 14/27 anonim ***** válasza:

Naponta. Van amikor többször is (nem hasmenés).

Aki azt írta, hogy heti 1x,az nem oké.Az már székrekedés.

2010. jún. 13. 07:37
 15/27 anonim válasza:

én heti 1, vagy ritkábban...de akkor dugulás van:)

de amúgy egészséges vagyok;)

2010. jún. 18. 01:57
 16/27 anonim válasza:
naponta. de nem volt mindig így. sok rostot és gyümölcsöt eszem. és általában ugyanakkor megyek dolgomra. ez segít. tuudtátok, hogy az inger keletkezéséhez szükség van gravitációra? és hogy az űrhajósoknak hosszú hónapokig állítják be emiatt a pontos "bioritmusát"?
2010. jún. 19. 08:46
 17/27 anonim ***** válasza:

Most próbálom elérni, hogy legalább kétnaponta legyen. (Sok gyümölcsöt eszek, sok folyadékot iszom, s a torna is segítene rajta. De mindezeken segít a stadalax. este egy szem, s akkor másnap (jó esetben - de ez sem mindig van így) talán tudok menni nagywcre)

Az lenne a normális, ha minden nap lenne. Egy időben, míg fősulira jártam mindig volt (egy nap többször is). Reggel megittam a kávét úgy háromnegyed 6 körül, s fél hétkor már szaladhattam.

azt mondják, hogy a szilvalekvár is jót tesz, ha éhgyomorra egy pohár langyos vizet iszol. (nekem ezek nem használtak)

2010. jún. 19. 08:59
 18/27 Ricsi0503 válasza:

ez az egyéntől függ az életviteltől az étkezési szokásoktól.

Én egy nap 2 3 alkalommal látogatom meg a c-t,de volt olyan csajom akinek ez a 2-3 alkalom egy hetet tett ki:)

2010. jún. 19. 09:30
 19/27 anonim válasza:

én miden reggel, rögtön regglei után aztán délutántól késő estig bármikor jöhet a következő de van h nem kell.

am ha pl elmegyek nyaralni vagy valahova egy idegen helyre van h 3-4-5napig sem kell...

2010. jún. 19. 10:27
 20/27 anonim ***** válasza:

325 évente.

Ez az emésztésedtől függ.A vékonyabb emberek gyorsabban emésztenek többet szarnak.A testesebbek lassabban és többet szarnak van aki naponta van aki 3naponta.

Nem vágom miért érdekel téged ki mikor szar...

2010. jún. 19. 10:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!