Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Nőktől kérdezném, volt-e...

Nőktől kérdezném, volt-e részetek kínos szituban nőgyógyásznál? Mint nő kérdezem.

Figyelt kérdés

2018. ápr. 7. 10:51
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Egy vizsgálat alkalmával (ami nekem eleve kínos helyzet) levetkőzés után a vizsgálóasztal felé tartva a közeli szék lábába rúgtam,mely repült fél métert (könnyű kis székecske volt).Lányos zavaromban sűrű elnézést kérve,hogy szétrúgom a berendezést,felkászálódtam a helyemre,majd a vizsgálat után,ahogy keltem föl,még a kengyelt is lerúgtam a földre,az is repült fél métert,én pedig majd elsüllyedtem szégyenemben,míg a doki szedegette utánam a berendezéseit... Ilyen gyorsan,ilyen vörös fejjel még nem húztam el a csíkot sehonnan... Utólag hangosan röhögök a dolgon...

Remélem ez belefér a kínos kategóriába,bár gondolom másféle kínos dolgokra gondoltál :)

2018. ápr. 7. 22:58
 12/16 anonim ***** válasza:
Nekem olyan volt, hogy megcsinálta a rákszűrést és elkezdtem vérezni tőle, de nem kicsit. És utána csinálta az ultrahangot. A két vizsgálat nem egy helyiségben történt, így mindent végig csepegtettem oda meg vissza is az öltözőig. Gondolom az orvos már megszokta ezt, én elég kínosan éreztem magam.
2018. ápr. 7. 23:02
 13/16 A kérdező kommentje:

9 es

Nyugodtan, írhatsz jó tapasztalatokat is, mégha nem is volt kérdés.

2018. ápr. 8. 02:18
 14/16 A kérdező kommentje:

11 es

Hihi, ez jó volt

Minden belefér, monitor elbírja.

2018. ápr. 8. 02:21
 15/16 anonim ***** válasza:

Nekem eddig sosem volt gond, de nemrég mikor egy új dokihoz mentem elég gáz volt a helyzet. Elküldött levetkőzni, én azt értettem, hogy azt mondja: " először csak alulról vetkőzzön le, bugyiban jöjjön ki". Meg is lepődtem, de gondoltam, hát rendben. Kijöttem, mondta, hogy üljek fel a vizsgálószékre, látta, hogy bugyiban vagyok. Mondta, hogy tegyem fel a lábam, feltettem, majd mondta hogy nyissam jobban szét. Erre megjegyezte, hogy ez mi? Body? Válaszoltam, hogy bugyi... Mire gúnyosan mondta, hogy nőgyógyásznál van, így hogy vizsgáljam meg? Nyilván félrehallottam, mondtam is neki, de már mikor kijöttem, leültem végig szemben volt velem, simán szólhatott volna, hogy vegyem le a bugyit is, ehelyett számomra kínos helyzetbe hozott.

Ezután még azt is megkérdezte, hogy voltam-e már egyáltalán nőgyógyásznál, és mikor. Mondtam neki, hogy 3 éve, na ezen meg kiakadt és elkezdett emiatt szemrehányást tenni, hogy évente kellene járni, végig ez volt a témája, innentől kezdve úgy állt hozzám, mint egy felelőtlen nőhöz, mikor eljöttem még meg is jegyezte, hogy azért majd a rákszűrés eredményéért jöjjek be, ha már eljöttem vizsgálatra, vegyem komolyan.

Na meg fogamzásgátlót is írattam vele, amit 4 éve szedek. Nincs vele semmi gondom, de alig akarta felírni, mert előtte vérvételre akart küldeni. Nagy nehezen felírta, úgy hogyha másnap elmegyek vérvételre, de hozzátette, hogyha valami panaszom, tünetem lenne tőle, akkor inkább ne nagyon szedjem, meg egyébként is jobb lenne ha nem szedném, mert károsodik tőle a májam. Hát 4 év alatt nem volt panaszom, akkor nem hiszem, hogy az ő receptje olyan különleges lenne, hogy panaszaim lennének.

2018. nov. 28. 23:54
 16/16 anonim ***** válasza:
Kösz
2019. júl. 14. 13:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!