Szerintetek normalis, ahogy a Szent Laszlo korhaz kinez?
Ma volt szerencsem eletemben eloszor es utoljara ehhez a korhazhoz. Nem hittem a szememnek. Mintha valami indiai lepukkant , lerohadt helyen lettem volna. Sajnalom az ott dolgozokat es az ott fekvoket is.
Van esetleg olyan, akinek bent kellett fekudnie ebben a romhalmazban?
Orvosok milyenek?
Pont a napokban akciózott megint a Kutyapárt: szappant és wc-papírt "csempésztek be" a János kórházba. Érdemes megnézni a videót, iszonyat, ahogy kinéz az az épület kívül is meg belül is. Most lusta vagyok visszakeresni a linket, de az MKKP Facebook-oldalán megtalálod, egy wc a kezdőkép...
De volt máshol cikk nemrég, hogy beázik az egyik műtő; a kórtermekben meg potyog a vakolat a plafonról. Ősszel meg nem volt fűtés és melegvíz egy ideig.
De persze a stadionokban fűtik a gyepet... Tényleg át kellene költöztetni a betegeket oda. :(
Hát, biztos nem mindenki, de nagyon sok birka van... :(
Annál a videónál kommentelt egy ott dolgozó nő is, kb. kikérte magának, hogy miért "szidják" a kórházat, mikor nemsokára kezdődnek a felújítások (a napelemek már jó ideje ott áznak az udvaron... - állítólag nem rakják fel a düledező tetőre), meg különben is, nemrég lett új csempe meg járólap.
Hát basszus, tényleg tökre vigasztaló a beázó műtő mellett a szép csempe stb...
Meg egy másik kommentelő írta, hogy volt valamelyik netes portálon egy cikk vagy interjú; nem emlékszem a részletekre, de két idősebb nénit kérdeztek, hogy szerintük mi a legnagyobb probléma Magyarországon, és hát szerintük a migránsok. - Közben meg az egyiknek a fia vagy az unokája nemrég halt meg, mert nem ért be időben a kórházba, vagy mi volt...
Szóval az ember esze megáll, na.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!