Bőrgyógyász elküldött nőgyógyászhoz és érdekelne, az esetemben milyen vizsgálatokra számíthatok, valamint a rák-szűrést hogyan lehet elkerülni (többi lent)?
Nem természetes pattanások miatt látogattam meg bőrgyógyászom, aki emiatt már írta is a beutalót nőgyógyászatra, valamint mert szerinte nem rendszeres a ciklusom. (valóban, egyik hónapban 28 alatt van másikban fölötte, de sokmindenki van így ezzel tudtommal)
Hasonló esetekben,vérvételen kívül, mik a vizsgálatok? És ha a rák-szűrés is köztük van, azt hogyan kerülhetném el?
Biztosan szükséges lenne így 17 évesen, de arra külön alkalommal szeretnék sort keríteni.
"Én azt úgy kerülöm el, hogy mikrobiológiai laborba küldök hüvelyváladékot, hogy abból csináljanak STD-vizsgálatot, és a fiútól is megkövetelem azt, ha nem én vagyok neki az egyedüli partnere. "
Ez szép dolog, csak pont arra nem jó, amire használni szeretnéd.
A méhnyakrákot HPV okozza, nem más STD. A HPV-t lehet szűrni, de nem hüvelyváladékból, hanem a méhnyakból kell kenetet venni ugyanúgy, mint rákszűrésnél.
Azt teszel, amit akarsz, csak a válaszoddal félrevezeted a kérdezőt, azért javítottunk ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!