Milyen a kórházakban most a helyzet? Rendesen ellátják az embert?
Nekem nagymamám volt kórházban, akkor láttam mi volt. Megyei kórház. Az ápolók kiabáltak a betegekkel, nem volt szabad kérniük egy pohár vizet sem. Műtötték nagymamám,utána sajnos pelenkára szorult mert ágyba fekvő lett. Az ápoló nem volt hajlandó kicserèlni, hanem odadobta hogy cserélje ki magának. Viszont az a legszomorúbb hogy ráírták nagyim papírjaira hogy a vizelet és vér eredmény rendben van, közben meg se vizeletet se vért nem vettek tőle...
Apa a sürgősségin volt törött ujjal. Ömlött belőle a vér.Leszidták hogy minek ment oda és miért nem vitt magàval kötszert. Illetve a fàjdalmàra egy gyengébb fájdalomcsillapítót sem írtak fel. Annyira szuperül látták el hogy rosszul forrt össze a csont az ujjában. Akkor minek van a kórház? Én még sosem volt ott betegként, vérvételen sem. De nem is akarok. Elég volt ez amiket láttam. Sajnos az előttem írók kommentjei is valószínűleg igazak...
23N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!