A magyar egészségügyben hogy engedhetnek meg olyat, hogy úgy beszépnek veled, mint egy kutyával?
Ti ilyenkor útbaigazítjátok őket?
Gyerekorvos.
Nem csukja be az ajtót, amikor vizsgál, kint meg ott van két takarítónő leg egy sofőr stb. Hiába mondom, hogy beteg vagyok kétszer voltam nála (Lyme kór), elzavart, hogy mit keresek már megint ott, csak kitalálom. Utána máa orvos bizonyította, hogy igenis bajom van.
A sürgősségiről meg ne is beszéljünk... Mentő vitt be, rosszul lettem a suliban a láz miatt. Ott a beteg emberrel, olyan hangnemben és úgy beszélnek az emberrel, hogy hányni lehet. Amikor közöltem, hogyha úgy bánnak velem, hogy 1. elvették a telefonomat 2. eltűnt 12.000 forint a táskámból amiről persze nem tudnak semmit 3. nem engedtek ki wc-re Amikor már hisztiztem, hogy pisiljek magam alá, vagy mit akarnak, megfenyegetett hogy nyugodtam, majd átvisznek a pszichiátriára. Végül egy kedves nővér kikísért. Nekem itt betelt a pohár és közöltem, hogy, saját felelősségre hazamegyek, akkor leoltottak, hogy mit képzel egy taknyos 18 éces, majd jól lekötöznek, ha így beszélek.
Felhívtam volna anyámat, de nem engedték.
Egyaz hogy jönnek olyanhoz, hogy elveszik a telefonomat?????? A pénz ellopást nem tudtam bizonyítani, de ők voltak.
Még énkérjek elnézést, hogy elájultam a suliban és bevittek????
Nem most volt, de mesélték, hogy Svájcban ilyet egyáltalán nem tehetnének meg, elbocsátamák őket.
#9 vagyok. Ez az én szemszögem volt, elfogadom, hogy a Te tapasztalatod más.
Azért fura nekem, hogy egy ájulásból eszmélt tizenévessel bárki ok nélkül keménykedik, az ember inkább megsajnálja és próbálja kivizsgálni az ájulás okát.
Betegjogi képviselőnél kellene jelezni az esetet, hogy mással ne fordulhasson elő ilyen.
"Aki szerint ez normális, az tudhatná, hogy a betegnek alapvető jogai vannak,"
A DOLGOZÓK-nak meg alapvető joga RENDESEN BEFIZETNI A TBJÁRULÉKOT és az adót!
Nem azzal trükközni, hogy elcsalják az egészet.
Aztán meg morogni, hogy így a kórház meg úgy a kórház.
MIBŐL is kellene finanszírozni azt a kórházat?
Kéretik, hogy ezentúl CSAK AZ reklamáljon a kórházi helyzet miatt, akinek EGYETLEN olyan ismerőse sincs, aki 4órásminimálravagyokjelentveés150azsebbe ...
És ez feljogosítjahogy lopjon, meg így bánjon velem?
Én dolgoztam ingyen gyakorlat miatt, mégis tudtam normálisan viselkedni a vendégekkel. Erről ennyit...
13-as
Meg ugyebár fidesz szavazó eleve ne reklamáljon. Kell a pénz másra (stadion, Pénztáros Lőrinc gazdagodása stb), amihez ők asszisztálnak.
9-es
Egyszerűen nem értem miért ne lehetne elzavarni a p.ba azoakat, akiknek nem sűrgősségi az esetük? Van egy előzetes vizsgálat nem? (Triage)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!