Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Fogászati beavatkozás előtt...

Fogászati beavatkozás előtt szabad bevenni nyugtatót?

Figyelt kérdés

A bölcsesség fogamat kell kiműteni, ami már most tudjuk, hogy nagyon kacifántos lesz, össze-vissza vannak a gyökerek. Persze ez nem egy egyedi eset, tudom, hogy felfújom de én iszonyatosan félek a fogorvosnál, tényleg a legkisebb tömésnél is ájuldozok. Kérdeztem a dokit, hogy előtte vehetek-e be egy xanaxot, de szerintem nem vett komolyan mert nem ismer, mosolyogva azt mondta, hogy ha úgy érzem. 2 hónap múlva megyek csak, de már most alig alszom éjszakánként a félelemtől, így arra gondoltam, hogy beveszek egy nyugtatót előtte, ha más nem, a tudatomnak jó lesz. Szerintetek lehet baj belőle, vagy nem olyan nagy dolog egy szem xanax?( nem tervezem rászokni ezek után sem) hülye kérdés, de azért hülye választ ne adjatok legyszi, nekem ez tényleg halál komoly.

Köszi előre is!

2018. márc. 5. 20:01
 1/6 anonim ***** válasza:
91%
Nem hülye kérdés, és nem hülye ötlet. Igen, szabad, sőt érdemes is. Jobb egy kicsit bódultan ülni a székben, mint pánikrohamot kapni a műtét közben, de benyugtatózva ne vezess!
2018. márc. 5. 20:06
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Vedd be nyugodtan a Xanaxot előtte.
2018. márc. 5. 20:22
 3/6 anonim ***** válasza:
91%
Igen. Nem ütközik a Lidocainnal - már ha kapsz. Én minden kezelés előtt vettem be.
2018. márc. 5. 20:30
 4/6 A kérdező kommentje:
aranyosak vagytok, köszönöm a válaszokat!
2018. márc. 6. 07:47
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Két hónap múlva? Hát, nem sieti el :D, de vegyél be.
2018. márc. 6. 11:42
 6/6 A kérdező kommentje:
Na jó, már csak másfél.. kicsit sokan vannak nála:D köszi a választ
2018. márc. 7. 09:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!