Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Mit csináljak? Nagyon fáj

Mit csináljak? Nagyon fáj

Figyelt kérdés

Sziasztok ma reggel úgy keltem hogy nagyon fájt torkom/tüdőm amikor köhögtem

Bementem suliba mert gondoltam utsó nap, nem szeretek orvoshoz járni és nem is volt itthon senki. Egyre jobban fájt alig kaptam levegőt amikor hazajöttem. Fújom is az orrom. A köhögés borzasztó még sosem fájt így. Lehet,hogy tüdőgyuszis vagyok? Mit csináljak? Nem lehetek tüdőgyuszis pár nap és itt a szülinapom. Olyan mintha a tüdőmnél fájna a torkom nem csak száraz

2018. márc. 2. 15:47
 1/4 anonim ***** válasza:
ha nincs láz nem hiszem h tgy
2018. márc. 2. 15:50
 2/4 anonim ***** válasza:
Menj el orvoshoz még ma, ha tudsz, meghűltél vagy influenzás vagy. Ha ma már nem tudsz elmenni, akkor pihenj le, és igyál sok meleg folyadékot, teát, levest. A köhögésre vegyetek valami kanalas köptetőt. Hátha hétvégén jobban leszel, ha nem, akkor hétfőn menj orvoshoz.
2018. márc. 2. 15:59
 3/4 anonim ***** válasza:

Ha még rendel a háziorvosod, akkor nem ártana elmenni.

Egyébként tüdőgyulladás lehet láz nélkül is, de lehet neked csak influenzaszerű megbetegedésed van, attól is fájhat a mellkasod, főleg amíg nem tudsz rendesen felköhögni.

Torkodra vegyetek torokszopogató tablettát, igyál meleg mézes citromos teát, köhögésre valamilyen kanalas köptető kellene.

2018. márc. 2. 16:13
 4/4 A kérdező kommentje:
Nagyon rendesek vagytok köszönöm mindenkinek!! Tea a takaró a cukorka meg tette a hatását lázam is volt ,de kaptam rá gyógyszert.
2018. márc. 2. 18:14

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!