Meghuzodott egy inn a karomon?!?!?
Sziazt kondizàs utàn màsnak észrevettem , hogy a jobb karom belsöfelèn a csuklomtol a honaljamig egy bizonyos pontokon és bizonyos mozdulatban érzem ahogy feszül az inn ès szuro fàjdalmat érzek
A kèrdèsem az , hogy tényleg meghuzodott az egyik inn vagy begyuladd és , hogy tudnàm kezelni , hogy helyre jöjön ??
A vàlaszokat köszönöm és elnèsèst a helyesiràsért.
Nem nézzük el a helyesírást. Írd le rendesen.
Mi az hogy inn?
Sziazt, meg a többi.
Köszöm a segitséged nyugottan verjed a nyàladot ugyis arra voltam kiváncsi.
Ugyèrzem , hogy elèg olvashato modon leirtam és "miaz , hogy inn?" ? Nem hallottál mèg soha az innszalagrol?
Ha nem tudsz segitteni nem muszály nagyképüsködjèl !!!!
Köszönöm a segitséget , màr nèztem az interneten s nem kaptam speciel ezt az oldalt és azért gondoltam , hogy inkàbb megkèrdezem egy nàlam okasabbtol.
Èn nagykèpüsködök? Miröl beszélsz feltettem egy teljesen normàlis kèrdést erre jösz vagánykodni , hogy " buta , nagykèpü" vagyok , nemhiszem , hogy ezekre az informàciokra voltam kivàncsi tölled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!