Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Ha vért vesznek tőlem, annak...

Ha vért vesznek tőlem, annak a helye meglátszik a karomon?

Figyelt kérdés
Sosem vettek tőlem még vért. Elég vékony vagyok, és félek hogy a karomon esetleg látszódni fog egy ideig.

2015. júl. 9. 20:33
 1/6 anonim ***** válasza:
Ha jól szúrják akkor nem fog. A rosszabbik esetben lilafolt lesz. De szerintem nem vészes. Max lealapozózod
2015. júl. 9. 20:37
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszod. Megnyugtatott! :)
2015. júl. 9. 20:38
 3/6 anonim ***** válasza:

Akárogy is szúrják, rövidebb-hosszabb időre meglátszik. A szúnyog is nagy mestere ennek és mindig van nyom a csípése után.

Ami az eü-s vérvételt illeti, 95% a vérszívóknak kétbalkezes, tehát csak olyanoktól sikerül a vérvétel akinek harangkötél vastagságúak az ereik.

2015. júl. 9. 20:45
 4/6 anonim ***** válasza:
Hát nem lehet előre megmondani. Tényleg függ attól is, hogy ki és hogy veszi le. Előszeretettel mondogatják, hogy azért van, mert nem szorítod le utána eléggé - fontos az is, de van, amikor tök mindegy így is. Néztem én már ki hetekig rossz heroinistának. :D
2015. júl. 9. 20:49
 5/6 A kérdező kommentje:

Hát ez remek. Igaz, nekem fogamzásgátló miatt kell a vérvétel, azt nem tudom, hogy ott magánorvosnál csinálják vagy, kapok- e beutalót a kórházba.

Remélem, hogy nem marad meg nagyon a nyoma.

Köszönöm szépen a válaszokat! :)

2015. júl. 9. 21:01
 6/6 anonim ***** válasza:
Nekem mindig csak egy tűhegnyi piros pötty marad egy ideig.
2015. júl. 10. 06:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!