Igazi orvos vagy Kókler?
állítólag most kehidakustányban főorvos.ha a nevét beírom googleba úgyse ad ki semmit.ilyen nevű embert meg főleg nem.Én nem kehidakustányi vagyok,így azt sem tudom hogy hog y keressem a kórházat.neve:Jobbágy László.
illetve állítólag Dr. Jobbágy László
Ezen a honlapon tudod megnézni:
Oldalt be kell írni a nevet, a nyilvántartási szám nem kötelező. Miután kiválasztod, hogy "orvos", azután még a szakterületet is megadhatod.
"Jobbágy László" nem szerepel a nyilvántartásban. Ha mész hozzá kérd el az orvosigazolványát, ha nincs neki jelentsd fel a rendőrségen!
Ezt a rendszert elvileg naponta frissítik, így aki nincs benne, azzal "gáz" van.
Amúgy miből gondolod, hogy kókler? Mit csinált?
köszönöm a válaszokat.hát azt hiszem eleget megtudtam:s
igazából az illető édesanyám új barátja.és pont elfogyott a gyógyszerünk,és kértük h írjon fel és hozzon, és ő mondta h állítólag hetente jár roma telepekre vizsgálatot tartani stb...és majd akkor felirja a gyógyszert, és végülis vmi szart hozott,azt se tudta mi az,meg 28 napos tabit hozott és azt mondta h erre is kell szünet,mikor világosan rá van irva h nem kell szünetet tartani menstruáció alatt, a személyijébe nincs benn h Dr. , de állítólag zala kis településein meg itt ott szokott még szüléseket is lebonyolítani. Még arra gondoltam, hogy ha bevonták az orvosi engedélyét talán igaz lehet....de ezek szerint semmi köze az orvostudományhoz.Még jó h nem engedtem megvizsgáltatni magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!