Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Most én ingyen járok sztk-ba?

Most én ingyen járok sztk-ba?

Figyelt kérdés
Böki a csőrömet egy ideje, hogy én most ingyen járok-e sztk-ba vagy nem. Nem vagyok kerületi lakos, de már pár éve a mátyásföldi szkt-ba járok bőrgyógyászatra, és voltam ott más vizsgálatokon is. Azért nem tudom, hogy miért mehetek oda, mert mi elvileg a mellettünk lévő városban lévő kórházhoz tartozunk, de több ismerősöm a településről is a mátyásföldibe jár. Ez úgy van, hogy ha van tajszám akkor nem kell fizetni? Megköszönném, ha valaki fel tudna világosítani...
2018. jan. 17. 16:47
 1/2 anonim ***** válasza:
Csak észrevetted volna, ha azt mondják, hogy 20 ezer lesz, vagy egyenesen el is hajtanak.
2018. jan. 17. 21:36
 2/2 anonim ***** válasza:
Magyar ember vagy, van állampolgárságod, van személyid, adó, tajszámod ?! Ha gond, akkor majd szólnak, hogy TE külföldi vagy és nem vagy jogosult az ellátásra.
2018. jan. 18. 03:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!