Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Szerintetek szoktak a kórházak...

Szerintetek szoktak a kórházakban feleslegesen műtögetni? Illetve kisebb problémát nagyobbként kezelni hogy több pénz járjon érte?

Figyelt kérdés

2018. jan. 9. 12:23
1 2
 11/17 Lifeishard válasza:

Kedves Kérdező!

"Felesleges" műtét nincs, legalábbis a Te fogalmaid szerint felesleges.

Az orvos meg nem félemlít meg, főleg nem műtéttel - hiszed vagy sem, ha a puszta tényeket nézzük, minden műtét "súlyos testi sértés", épeszű orvos nem fog téged műtéttel megfélemlíteni, ezt orvosként írom.

2018. jan. 14. 17:16
 12/17 A kérdező kommentje:
A súlyos testi sértés bűncselekmény, egy orvost meg mégsem szoktak lecsukni ha megműt valakit. És például egy ízületi panaszt, ha fizikoterápiával helyre lehet hozni, de az orvos mégis megműti, akkor az nem volt felesleges? De lehetne még más példát is mondani.
2018. jan. 15. 22:55
 13/17 A kérdező kommentje:
Meg szerintem a legtöbb orvosnak isten komplexusa van és ragaszkodik a tudathoz hogy neki hatalma van a beteg felett.
2018. jan. 16. 16:54
 14/17 anonim ***** válasza:

Már nem tudom, hányadszorra válaszolok, de fogd már fel, nem műtenek feleslegesen!

Az, hogy egy ízületi bántalmakat meg lehetne oldani - ahogy írtad -, hidd el, mert átmentem rajta, hogy először küldözgetnek mindenhová, fizikóra, gyógytornára, semmi nem használt, továbbra is zsibbadt a bal lábam teljes egészében, mire végre valamelyik rheomatológusnak eszébe jutott, hogy talán kéne egy MR. Kiderült, kiszakadt gerincsérvem volt. Úgy tornáztattak, úgy UH-ztak, tíz alkalmakkal, közben táppénzen voltam, mire kiderült, hogy nem szimulálok, műteni kellett. Ezért állok ki amellett, hogy csak végső esetben műtenek. De nem tudom, mit lovagolsz ezen ennyire. Vissza szoktam nézni a megválaszolt kérdéseimre, most olvasom, hogy még egy orvosnak is ellentmondasz. Nálam pont a fordítottja volt, mire eljutottam odáig, hogy műtét, utána megint rehabilitáció, kifutottam az egy éves tp-ből. Ráadásul a műtét sem sikerült, mert előtte szanaszét kínoztak a tojás nagyságú gerincsérvemmel, azóta dolgozni sem tudok. Szóval szerintem nincs értelme a további vehemenciádnak azzal a jelszóval, hogy az orvosok feleslegesen műtenek...

Ha ebből sem értesz, akkor már csak sajnálni tudlak, ha nem látod be, hogy ez nem így van, ahogy te gondolod.

2018. jan. 16. 18:52
 15/17 A kérdező kommentje:
A te eseted más, ott természetesen nem volt indokolatlan a műtét. Amúgy meg nem is tudtam, hogy az orvosok tévedhetetlenek.
2018. jan. 16. 20:50
 16/17 Lifeishard válasza:

Kérdező!

Oké, Te megveted az orvosokat - lehet, hogy nem mondod, de süt az írásodból.

Ez szomorú.

Semmi baj, így sem maradtunk sokan kicsiny hazánkban, és nem egyszer, nem egy fórumon közellenségnek is ki vagyunk kiáltva. Üsse kő.

2018. jan. 17. 11:12
 17/17 A kérdező kommentje:
A rossz orvosokat tényleg megvetem, meg főleg azt, hogy egy rossz kezelésért még fizetést is kapnak.
2018. jan. 17. 14:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!