Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Mi van akkor ha egy szemölcs...

Mi van akkor ha egy szemölcs leesik magától?

Figyelt kérdés
Nem nekem van ez hanem a páromnak. 2 napja elkezdet viszketni a nyakánál egy szemölcs.Leragasztottam neki nehogy elkaparja. Tegnap este mikor levettük neki fekete volt , rá 2 percére leeset neki,De mintha a gyökere benne lenne. Bőrgyógyász csak csütörtökön tudunk menni
2018. jan. 1. 16:09
 1/2 anonim ***** válasza:

Nekem egyszer leesett magától a strandon a gyógyvizes medencében, rá 2 hétre visszanőtt.

Fog rá kapni valami krémet, hogy a gyökeret is "megölje" és ne nőjön vissza

2018. jan. 1. 17:37
 2/2 anonim ***** válasza:
Lehet szerencsétek van, és nem nő vissza, majd a bőrgyógyász megmondja. Sajnos én is nagyon szemölcsös voltam, mindig elkaptam, rengeteget fagyasztották/kaparták le, de van pár házi praktika is, nem tudom mennyire válik be, én próbálkoztam velük ameddig eljutottam a bőrgyógyászhoz Pl: tegyél rá krétaport, vérehulló kecskefű nedv vagy pedig citromlevet és almaborba kell áztatni és megsózni, majd ezzel kenni napi 3x (de ez kicsit időigényes, mert hagyni kell ázni egy hétig). De számos szemölcs elleni cuccot lehet kapni patikába és gyógyszertárakba, csak arra figyelj, hogy valami ecsetelőset vegyél, ne hagyd hogy rádsózzanak valami fagyasztósat, mert ha nem csonton van (nyak pedig nem csont) akkor csak jobban bele fogja nyomni, én sajnos így jártam! Remélem sikerül:)
2018. jan. 1. 19:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!