Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » 2 napja vágták ki a szemölcsöm...

Marcipanne kérdése:

2 napja vágták ki a szemölcsöm, hogyan tovább?

Figyelt kérdés

Az oké hogy hagyjam gyógyulni meg mindennap kötözni kell. De lett az ujjamon egy nagyon nagyon fekete lyuk (mivel az ujjamon volt a szemölcs) Próbáltam kamillateával lemosni azt a fekete izét mert azt hittem az a fertőtlenítő színe. DE NEM JÖTT LE.. úgy néz ki az ujjam mintha tintába nyultam volna.

Történt már valakivel ilyen? Vagy mindenkinek ilyen Szemölcsvágás után? El fog múlni egy idö után?????

2017. aug. 11. 12:18
 1/4 anonim ***** válasza:
Pont egy-két hónapja voltam én is, ugyanilyen volt. Nyugodj meg, teljesen be fog gyógyulni. Ne áztasd kamillateával!!! Nekem a doktornő azt mondta, sebhintőporozzam. Főorvosasszony, nem most kezdte a szakmát. Rendbe is jött. Nyoma sincs. Remélem, segítettem. Szóval no para! :)
2017. aug. 11. 12:22
 2/4 A kérdező kommentje:
Nekem azt mondta az orvosom hogy kamillateázzam :/ Miért nem jó rá??
2017. aug. 11. 12:23
 3/4 anonim ***** válasza:
Azt sajna nem tudom. Nekem pl. azt mondta, hogy egy-két napig ne érje víz. A sebhintőpor pedig összehúzza a sebet. Nekem ne gyulladt be és szépen begyógyult, mint ahogy már írtam is. De ugyanilyen ronda volt nekem is,de az csak pár nap.
2017. aug. 11. 12:44
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tanácsot :) Megpróbálom a sebhintőport
2017. aug. 11. 17:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!