18 éves fiú vagyok, január 30. -án leszek 19, és még mindig szűz vagyok. Hogy mi a gond? Tovább lent.
Totális komolysággal, mindne viccet félretéve írom.
Keress egy középsulis lányt, aki számodra elfogadható, hajts rá, a 16-18 közötti lányok csak egymásnak állítják be, hogy már elvesztették, 80%ban csak a szájuk nagy (hehe).
Az, hogy meddig fogod bírni, totálisan helyzetfüggő, pozíciófüggő. pl. ha lovagol rajtam a leányzó kanyarba nem megyek el, viszont amint hátulról megfogom a derekát, látom a popsiját.... egyből nem kell már olyan sok. Ne görcsölj rá, élvezd a nőket! Ők is élvezik ;) Miközben vele vagy, gondolj rá is, ne legyél önző. Adj neki puszit, simogasd a testét..mindenét, kívül-belül :D. Egyrészt így Ő hamarabb eléri a csúcsot, másrészt saját magad libidója "lankad", ergó tovább fogod bírni. A siker kulcsa az, hogy jól használd a fantáziád:D. Nem kell netes tutorial hozzá, mindösszesen kérdezd meg, hogy élvezi-e, vagy hogy mit szeretne, hogy csináld. Te is bátran mondd neki, hogy hogy a jó, ez egy ilyen dolog. Egy cseppet sem szégyen, ha őszinte vagy vele (az ágyban).
Én 19évesen vesztettem el.
21/F
6. válaszíronak: megprobalom, muszaj valamit kezdeni vele..
8. válaszíronak: pontosan én is ezt mondom néha, és azokra hajtok, csak már azoknak is volt :( ez aggaszt, hogy már olyan fiatalok is élvezik: :( és köszönöm a választ, ilyen választ vártam :) és olyannal vesztetted el aki még szuz volt vagy sem..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!