Amikor orvosi vizsgálaton voltál fealt a farkad?
Figyelt kérdés
2017. dec. 25. 21:35
1/8 anonim válasza:
A fogorvosnál vagy a kardiológusnál?
2/8 A kérdező kommentje:
Ahol voltál.
2017. dec. 25. 22:30
3/8 anonim válasza:
Mág régen vesegyulladás után volt ultrahang,hát ott felállt,eléggé,de nem volt gáz,a doki nem is foglalkozott vele.
4/8 A kérdező kommentje:
Mlyen volt ègés volt?
2017. dec. 26. 12:00
5/8 anonim válasza:
Nem.Eleve csak urológusnak mutatnám meg,más orvosnak ahhoz semmi köze nem lenne,ha meg boxeron keresztül áll fel nem olyan ciki,mintha egy száll f.-ban állsz.
6/8 anonim válasza:
Ha háziorvosom, vagy iskolaorvosnál vizsgálták, akkor szinte mindig felállt. Urológusnál érdekes nem. Amikor idén volt iskolaorvosi akkor is felállt amikor felhúzták a bőrt.
7/8 anonim válasza:
Én orvosi fetisiszta férfi vagyok. Rendszeresen vizsgálok olyan embereket akiknek ez a fétise. Paramedic jellegű szaktudásom van. Nem orvos vagyok csak majdnem.
És bizony amikor én vagyok a páciens akkor előfordul hogy felizgat szexuálisan az hogy vizsgálnak.
Sőt jártam egy orvos ismerőshöz direkt ebbéli élvezkedésre, na ott totál felállt.
De a srácok akik szoktak jönni hozzám vizsgálatra, többükkel előfordul.
8/8 anonim válasza:
Háziorvos, meg iskola orvos se akarjon a boxerba nézegetni,arra van szakember.Lányok,nők alsójában sem nyúlkálnak,sőt nem is engednék,ennél több eszük van,hanem szépen eldöntik mikor és kihez akarnak elmenni majd szűrőviszgálatra,nem akárki nyúlkál ott,nem akárkihez mennek,utána néznek az illetőnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!