Mit tegyek a mandulaműtétem előtt és mit utána?
Olyan tippket várok, hogy mit egyek vagy mit ne egyek...fájni fog-e, mikor mehetek újra suliba...meddig kell kb. kórházban maradnom...stb. Bármi ami hasznos lehet!!!
Egy 17 éves lány:D
Köszönöm szépen a tippeket:D Majd beszámolok, hogy nálam hogyan is történt, ha túl leszek rajta:D
Jah és igen...én izgulok a barátom miatt... bár, ha ezt nem éljük túl, akkor tényleg nincs értelme folytatni:S:D
De én bízom a jóban:D
További kellemes időtöltést!
Elotte imadkozzal,
mutet utan pedig inni, inni, inni, (nehogy szajzarat kapj), nagyon faj ha nyelsz, de muszaj!
Minden jot!
Szia!
Nekem 19 évesen vették ki a garatmandulámat, nekem egyáltalán nem fájt a műtét (nem csípték ki, hanem úgy végezte el a műtétet, ahogy a kisgyermekeknek szokták "kikanalazta". 3napig voltam kórházba, reggelire csak a zsemle szélét lehetett megenni, hogy a seb minnél hamarabb gyógyuljon. Miután hazamenetem, csak úgy tudtam enni, ha előtte kb. 30perccel bevettem egy fájdalomcsillapítót. Igyál sokat, sokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!