Ha beveszel 10db 500mg-s algopyrint es utanna alkoholt iszol ra az halalos? Es hogyan kezelnek utanna ha tuleled?
Figyelt kérdés
Nyugi mindenki nem szeretnek omgyilkos lenni es semmi ilyesmi csak erdekel a tema2017. nov. 17. 01:42
1/4 anonim 

válasza:

Alogpyrin túladagolásban meglehet halni, de a pontos mennyiséget nem tudom. Nyilván ez személyenként is változó. Nem véletlenül lett vényköteles.
2/4 anonim 

válasza:

Én 30 erős nyugtatót vettem be és rá ittam kb. 2 deci pálinkát és nem haltam meg. Max hányni fogsz azt hiszik hogy beteg vagy.
3/4 anonim 

válasza:

#2: A nyugtató az más. Ma már a nyugtató nem öl meg. Az algopyrinnek más a feladata.
4/4 anonim válasza:
2 levél algopyrin beszedése halált okoz. Hacsak nem hívod magadra a mentőt, mert akkor a sürgősségin kimossák a gyomrodat elsősorban, másodsorban pedig azzal a lendülettel be is utalnak a pszichiátrián a zártosztályra, mivel szuicid hajlamaid vannak. És bent is tartanak, ha akarod, ha nem. Az élet ellenes cselekedetekkor (még akkor is ha a sajátod ellen követsz el valamit) az önrendelkezési jogod megszűnik ebben az irányban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!