Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Meg lehet nézni a saját beteg...

Meg lehet nézni a saját beteg kartonomat?

Figyelt kérdés

Van ez az üvyfélkapus, de ott csak a kezeléseket, kiváltott gyógyszereket látod.

De mivel gépen van, esélytelen hogy amúgy is hosszú a sor, hpgy odaengedjenek a számítógép elé.

Nem furcsa, hogy, mint állampolgárnak nincs jogod ehhez? A takarítőnő persze tudja a kódot és nézegeti, én meg nem tehetem meg?

2017. okt. 29. 13:21
 1/7 anonim ***** válasza:

Bármikor jogod van a dokumentációd megtekintéséhez, kérd meg az orvosod.

A takarítónőnek nincs...

2017. okt. 29. 13:35
 2/7 szenes43 ***** válasza:
Otthonról napjában egyszer megnézheted még azt is melyik patikába milyen gyógyszert mikor váltottad ki. Egy PC.-kell,egy regisztráció az ügyfélkapuba és azon belül a betegéletútra kattintasz. Kéri a Tajt-számot és a dátumot hogy mettől meddig keresse ki neked.
2017. okt. 31. 18:26
 3/7 A kérdező kommentje:

Használom azt, először én is azt hittem.

Ott a kiváltott gyógyszerek, tb áltál kifizetett kezelések, mikor jelentél meg a rendelésen. Amit az oep finanszíroz.

Mondjuk érdekes dolgok vannak itt is, ez alapján már nincs is épp fogam, mert annyit elszámolt a fogorvos, hamisan...

De én a betegségekre vagyok kíváncsi, hogy mit írt be az orvos.

2017. okt. 31. 19:18
 4/7 anonim ***** válasza:
Az más jellegű dokumentáció, és az orvosodtól tudod elkérni.
2017. nov. 1. 17:51
 5/7 A kérdező kommentje:
Oda is adja szerintetek?
2017. nov. 1. 19:33
 6/7 anonim ***** válasza:
Nem, csak megtekintésre. Bizonyos dokumentációból jár neked példányt (zárójelentés, ambuláns lap pl.), de már egy lázlapot csak megtekintésre adhat oda, nem adhatja ki, de még csak le sem fénymásolhatja (csak felettes engedélyével).
2017. nov. 2. 05:48
 7/7 szenes43 ***** válasza:
Jó hogy a zárójelentést meg az ambuláns lapot odaadja hiszen az ambuláns lap két példányos és amit aláírtál azt küldik el a TB.-nek.A zárójelentés meg tartalmazza a kórházi napjaidat,a javasolt kezeléseket,a felírandó gyógyszereket és a szakorvosok vizsgálati eredményeit. El kell vinni a házi dokihoz.
2017. nov. 2. 08:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!