TAJ-kártya igénylés?
fénymásoltasd le a személyid és lakcímigazoló kártyát újra mindkét oldalát és írd alá a papírt, a csekket be kell fizetni és visszaküldeni, de magadnak talonban azt is fénymásoltasd le, hogy meglegyen,és küld el nekik újra, de úgy, hogy alá kelljen neki írnia a levelet, amit küldesz, hogy ne tudják azt mondani, hogy nem kapták meg, valamint mond a postán azt, hogy kérsz értesítést arról, hogy átvette!Igaz kicsit drágább, mint egy sima levél, de marad legalább nyoma!Nekem egy hónap alatt postázták.
Én nem tudom, de sokszor idegbetegek ülnek a telefon másik oldalán, pénteken is dolgoznak, csak lehet 12-ig.
remélem sikerül
Mint a példából is látható (számbemondás) oltári nagy hülyeség ez a sok kártya, mert bőven elég lenne csak a SZÁM: a kártya csak egy papírfecni, amire rá van írva, a lényeg úgyis az adatbázisban van, amivel összehasonlítják.
Szerintem, ha ügyesen játszol ("bocsánat elfelejtettem elhozni, de mondom a számát, meg itt a személyim... igen stimmel is a gép szerint, köszönöm") soha senki észre nem veszi, hogy eltűnt az a fecni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!