Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Egészségügyi kiskönyv, tüdőszű...

Egészségügyi kiskönyv, tüdőszűrésre beutaló?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Diákmunkáa jelentkeztem, egy szupermarketbe fogok dolgozni. Voltam háziorvosnál, aki az eü kiskönyvbe leigazolta, hogy alkslmas vagyok, visszamentem beutaloért tüdőszűrésre mert az is kell, de azt mondta hogy nem adhat, csak az üzemorvos. A diákszövetkezet azt mondta bármilyen üzemorvoshoz elmehet mert adni fognak beutalót szűrésre. ez tényleg így van? kicsit hülyeségnek gondolom mert kétlem hogy besétélok egy üzemorvoshoz es cdak ugy adni fog beutalot.

Hogy intézhetném el a beutalót? elég fontos lenne

2017. szept. 22. 13:29
 1/1 anonim ***** válasza:
Ahogy a diákszervezet és a háziorvos mondja, el kell menni üzemorvoshoz. Google a barátod. Az üzemorvos fizetős.
2017. szept. 22. 23:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!