Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Volt valakivel ilyen? Nagyon...

Volt valakivel ilyen? Nagyon meg vagyok ilyedve.

Figyelt kérdés
Mostanában kezdődtek a tünetek. Egyik nap kicsit többet sétáltam , és annyira fájt mind a két lábam , h az le nem tudom írni, ilyent még soha nem éreztem, volt mikor sokkal többet gyalogoltam és semmi ilyesmi nem jelentkezett, főleg, hogy mégcsak 21 éves vagyok. Úgy írnám le a fájdalmat , mintha a csontom fájna egészen a derekamtól a bokámig mind a két lábom, és nagyon súlyosnak éreztem őket, miután leültem, akkor sem enyhült. Azóta is visszatér, néha már akkor is ha nem mozgok, viszont nem olyan intenzíven. Ma pedig csak a bal vádlim kezdett el fájni, séta után.szerintetek lehet belőle komolyabb baj? Gondolok itt mélyvénás trombózisra?
2017. szept. 19. 23:44
 1/4 anonim ***** válasza:
Mekkora a testsúlyod ? A tünetek egyértelműen ischiászra, gerincsérvre utalnak, bár 21 évesen kicsit korai. Azonban az ilyen ischiászos esetekben a szervezetet érő vírusos fertőzés, legyen az akár felsőlégúti fertőzés, képes kis ideggyulladást előidézni a gerincből kilépő ideggyököknél, ami jellegzetes, a lábba lesugárzó fájdalommal jár.
2017. szept. 19. 23:56
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod. 52 kg vagyok
2017. szept. 20. 00:04
 3/4 anonim ***** válasza:

Nekem akkor fájt sokat és nagyon erősen, amikor elkezdtem dolgozni nyaranta. Amikor árufeltöltő lettem, volt olyan, hogy hazafelé műszak után lépésről lépésre vonszoltam magam, annyira fájt. Aztán hozzászoktam és egy idő után elmúlt. Amikor idén nyáron elkezdtem 12 órában dolgozni benzinkúton, akkor is ugyanez volt (csak kevésbé intenzíven), az első napokban volt, hogy be is dagadt a lábam kicsit. Mondjuk én túlsúlyos vagyok, de a megerőltetés testsúlytól függetlenül előjöhet. Illetve én vádligörcsre magnézium kúrát szoktam tartani.

22/l

2017. szept. 20. 00:56
 4/4 anonim ***** válasza:
"ilyedve" ijedve , így kell írni, ha már mindenképpen így akarsz fogalmazni
2017. szept. 23. 17:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!