Valakivel tud ballon segítéségével lélegeztetni?
Figyelt kérdés
Pár tanácsra lenne szükségem,ugyanis elsősegély vizsga után megvettem egy ballont hogy elsősegély felszerelés mellé mondván úgy könnyebb és jobb lélegeztetni ha ha megtörténik a baj de sajnos használni nem tudom én a nagyokos!A pénzt kiadtam érte úgyhogy mindenképpen meg akarom tanulni a használatát!2017. jún. 3. 20:24
1/6 Ypszilon1980 válasza:
És hurcolod magaddal mindenhová?
Milyen tanács kell? Ezt gyakorolni kell.
2/6 A kérdező kommentje:
Nyílván nem mindenhová,csak ha kocsival vagyok akkor hordom magammal!Gyakorolni gondolom lehet bárkin!
2017. jún. 4. 13:00
3/6 Ypszilon1980 válasza:
Ne gyakorold élő embereken. Bár az igaz, hogy jelenleg a befújás is a része az újraélesztésnek, de nem vonhatnak felelősségre, ha erre nincs gusztusod, ráadásul a ballon úgysincs nálad minden esetben.
4/6 A kérdező kommentje:
Már késő!Azzal "lélegeztettem" egy közeli ismerősömet!Kerestem egy vidit és annak a mintájára pumpáltam be a levegőt!És fordítva is vagyis ő is "lélegeztetett" engem!
2017. jún. 4. 22:05
5/6 Ypszilon1980 válasza:
Oké, te tudod, de az a baj ezzel, hogy ha nagyon összenyomod, akkor sérülhet a tüdeje, csak kb. fél 3/4-ig szabad, de ez tényleg csak gyakorlás kérdése. Persze megértem, hogy nincs mindenkinél otthon kéznél egy gyakorló baba.
6/6 A kérdező kommentje:
Kipróbáltuk hogy mennyi ideig bírjuk úgy hogy a ballon maszkja van az arcán és azt is hogy meddig lehet összenyomni!Szerencsére mindketten jól tűrtük úgyhogy nem volt gond és semmit bajunk nem lett!
2017. jún. 5. 13:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!