Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Arra kaphatok egy nap táppénzt...

Arra kaphatok egy nap táppénzt ha elmegyek az orvoshoz mert már nem mozog az egyik ujjam (de dolgozni tudnék tőle, irodai munka)? Többi lent

Figyelt kérdés

A probléma alapjáraton szerintem bőrgyógyászati, azért is van a kérdésem mert nem hiszem hogy annyira háziorvoshoz való. Megyek is majd magánrendelésre, de az csak hétköznap késődélután lesz és megőrülök addig!

Nagy hólyag van az ujjamon (nem tudom vízhólyag-e vagy más van benne mert egyébként is vannak most bőrproblémáim). Egyáltalán nem tudom behajlítani már az egész ujjamat, érintésre nagyon fáj és éget, meg az egész ujj kicsit szerintem be is van dagadva.

Nem tudom ezzel melyik orvos és mit tudna kezdeni, de még csak szombat van (ma reggelre jött ki, alig bírtam tőle aludni úgy fájt) és idegileg kicsit már most a végét járom, de csak hétfőn jutok el vele bármilyen dokihoz is.

2017. szept. 16. 18:48
 1/3 anonim ***** válasza:

Tehát összefoglalva: "Doktor úr! Van egy hólyag a kisujjamon, amitől dolgozni is tudnék, és nem is magával akarom kezeltetni, hanem a hétvégén egy maszek orvossal. Maga csak adjon egy nap táppénzt, amiért meglátogattam."

Ezt elmondod a dokinak, és jót fog mosolyogni...

2017. szept. 16. 20:15
 2/3 A kérdező kommentje:
Nem...
2017. szept. 16. 20:44
 3/3 anonim ***** válasza:
Ha nem akadályoz a munkában és nem fertőz, akkor nem kapsz táppénzt.
2017. szept. 17. 10:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!