Üzemorvosi vizsgálat - irodai munka?
Figyelt kérdés
Ma telefonáltak, hogy hétfőn kezdek a munkahelyemen (az első, nagyon örülök :) ), és holnap orvosi vizsgálatra kell mennem. Irodában fogok dolgozni egy közintézményben.
Három kérdésem volna:
Szokott lenni vizeletvizsgálat?
Elküldenek tüdőszűrőre?
Mennyire szoktak vetkőztetni? (Be kell mennem majd a munkahelyre is, fontos, hogy hogyan öltözök fel, de nem akarok szenvedni a vetkőzéssel nagyon.)
2015. nov. 11. 11:28
1/7 anonim válasza:
Nekünk semmi ilyen nem volt (szintén irodai munka). Vérnyomást mértek, megkérdezték a súlyt, magasságot (még csak le se mérték), dohányzom-e, kávézom-e. Van-e valami panaszom? Ennyi volt az egész.
2/7 anonim válasza:
Jaja, de az első által leírtakon kívül nálunk van még EKG, és látásvizsgálat is. Az EKG-hoz le kell venni a felsőt.
3/7 anonim válasza:
Nekünk volt vizelet vizsgálat, EKG, olvasni kellett a számos betűs táblát. Nőktől megkérdezi mikor volt citológia. Megkérdezi mikor volt tüdőszűrés. Vérnyomást mér.
4/7 anonim válasza:
Engem csak szemészetre akart elküldeni az üzemorvos, de bemutattam neki a papírt, hogy nemrégiben voltam és azt elfogadta, valamint ő megvizsgált, felírta a súlyomat, ennyi volt.
5/7 anonim válasza:
Nekem is csak vérnyomást mért, ha volt tüdőszűrő nemrég akkor azt elkérte, a szemem vizsgálta meg aztán ennyi. :-)
6/7 anonim válasza:
Manapság nem egységes a dolog. Én pár hónapja léptem be, irodai munka, pár szavas beszélgetés és pecsételt és kész. Jóbarátom is szintén irodai munka, na neki le kellett vetkőzni derékig. Olvastatták a tábláról, vérnyomás, alaposan meghallgatták a mellkasán, hátán (szív, tüdő) hasát megnyomkodták, EKG-t is csináltak. Maga is meglepődött milyen alapos volt. Ugyanakkor az is igaz hogy üzemorvosi vizsgalat ennél nem nagyon szokott alaposabb lenni.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszaitokat!
2015. nov. 14. 23:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!