Hova menjek a kórházba ilyen panasszal, beutaló nélkül?
Figyelt kérdés
Sziasztok.
Szombaton ráestem a hátamra 2 méter magasból, elég ronda, tiszta seb az egész, viszont a nyakam azóta is nagyon fáj.Nem tudom mozgatni, illetve kicsit a levegővétel is fáj és merev. A kérdésem az lenne, hogy beutaló nélkül, holnapi nap folyamán, a kórházba megvizsgálnak egyáltalán? Milyen osztályra kellene mennem?
2017. szept. 11. 21:23
2/5 anonim válasza:
Szerintem most azonnal indulj!
Ügyeletre kell ilyenkor éjjel menni.
Hogy pontosan melyik osztályra azt majd ott megmondják.
3/5 A kérdező kommentje:
Sajnos most nem tudom megoldani , hogy eljussak a kórházba, de holnap amint tudom, reggel korán indulok is.Köszönöm, ment a zöld!
2017. szept. 11. 21:50
4/5 anonim válasza:
Sebészetre menj, oda nem kell beutaló és megnézik, megröntgenezik, ha kell ők adnak beutalót további kivizsgálásra.
5/5 anonim válasza:
Traumatológia ambulanciára kell menni.
sürgősségi beutalóköteles, vagy menő visz, sebészet mással foglalkozik, ügyelet szintén.
de a trauma (baleseti sebészet) 24órás ellátásban működik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!