Mit lehet tenni egy háziorvossal aki soha nincs a rendelőben?
2: A háziorvosi szolgálat az önkormányzatokhoz tartozik.
Persze emellett a betegjogi képviselőnek is lehet szólni.
Bemegy ő a rendelőbe,de kis idő után távozik is,nem érdekli,hogy ott ülnek még tízen. Esetleg megkérdezi valaki rosszul van-e és ennyi.
Van is,meg nincs is.
Kedves 6#
Pontosan tudom,hogyan működnek a háziorvosi rendelők! Azt is tudom,hogy igen,van olyan,hogy el kell mennie az orvosnak sürgős beteghez!
De a mi kedves orvosunk nincs 8-12-ig és délután sincs 3-tól 7-ig,mert állandóan viszi lejjebb a rendelési időket.Volt napi 4 óra,utána 3,most pedig már csak 2 van az ajtajára kiírva! Itt az a legfőbb probléma,hogy a nyamvadt 2 órát sincs a helyén és nem azért mert beteghez megy!
Amúgy sem jár ki beteghez,mert:
1-nincs autója,
2- alig bír menni
3-azt mondja hívjanak majd ügyeletet!
Épp a múltkor ott voltam mikor csörgött a telefon,asszisztens felveszi,ugye doki akkor sem volt. Kiakarták hívni rosszulléthez,de ugye nem volt kinek mennie!Mondja az asszisztens,jöjjön el a rendelőbe,megméri a vérnyomását,de siessen,mert neki is dolga van,megy ő is el! no comment!
Hát ne haragudj,ennek nem szabadna így lennie! Ha 8-12 van rendelés,akkor tessék betartani,nem csak a lovét felszedni hónapról-hónapra! Te sem jöhetsz el a gyárból,boltból,akárhonnan napi szinten hamarabb!
Sziasztok! Nem tudom, honnan ír a kérdező - nálunk Óbudán, ugyan ez a helyzet :(
Mozgáskorlátozott vagyok, anyum lassan 80 éves, ide kellett jönnünk, de a belejentkezés óta nem is fogadott személyesen. Ahogy mondtad, az aszisztens jön, felírja a receptet. Keresnünk kell mást, de körzeten kívül ez nehézkes+sokba kerül. Ingyenes ellátás?! Jó vicc :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!